Föreningen Ordfront på Bokmässan 2019

Föreningen Ordfront kommer även i år att finnas på plats på Bokmässan, som går av stapeln i Göteborg mellan torsdagen den 26 september och söndagen den 29 september. Vi kommer att ha en monter på Globala Torget samt bjuda på idel spännande programpunkter och samtal i demokratins heliga anda.

Mer information kommer längre fram, men vi kan meddela att en av våra programpunkter går under rubriken ”50 år i demokratins tjänst – Vad händer nu?”. Detta samtal hålls på Orangea scenen på Globala Torget med start söndagen den 29 september klockan 10.40. Samtalet kommer att handla om demokratins framtid och utmaningar samt om ordets kraft och betydelse. Dessutom – vad har klimatförändringarna för inverkan på det demokratiska samhället? Allt detta med en koppling till att Föreningen Ordfront också fyller 50 år i år. 

Medverkande i detta samtal är Leif Ericsson, medgrundare av Ordfront, tidigare chefredaktör för Ordfront magasin samt författare och Annika Elmqvist, tecknare och författare med bakgrund i Ordfront. Moderator är Magnus Olsve, kommunikatör och administratör i Föreningen Ordfront samt redaktör på Ordfront magasin.

 

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. 

Scroll to Top