Ordfront firar 50 på Färgfabriken

Den 25 maj bjuder föreningen Ordfront, Ordfront förlag och Galago in till jubileumsfest på Färgfabriken i Stockholm. Detta med anledning av att det i år är 50 år sedan som en samling unga studenter ur 68-generationen intog ett nedlagt rökeri på Södermalm med ambitionen att göra skillnad. Detta också för att det i år är 40 år sedan som tidningen Galago gjorde entré på den svenska satirscenen. Med och firar är också Ordfront magasin som fyller 30 år.

Under kvällen uppträder Cecilia Thorngren tillsammans med Jesper Lindberg och Claes von Heijne (Eldkvarn) samt supergruppen Södra Sverige, som med sin furiösa cocktail av punknerver och Mattias Alkbergs socialrealistiska patos, kommer göra allt för att spela skjortan av världens alla orättvisor. Innan, mellan och efter dessa akter kommer dessutom Ordfront-författare och andra medarbetare att bjuda på en stark uppställning rare grooves, northern soul, Motown, hisnande medborgarrättsfunk och annat trevligt.

Det här är en fest för yttrandefrihet, demokrati och satir. För 50 år av nit, slit och en bergfast tro på människan!

Biljetter finns till försäljning på https://secure.tickster.com/sv/c9c3tlj28vkm5tz/products?fbclid=IwAR3aL6el3pakGlINm97htHKLJsPaw4BMf_Q94thSNRGwGRxySccf1hq9ViM.

Självklart är du välkommen även om du inte är medlem.

Dörrarna öppnar klockan 19 och stänger klockan 01.

Åldersgräns: 18 år.

Övre gräns: Ingen.

Välkomna!

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. 

Scroll to Top