Ge bort ett medlemskap

Ge bort ett medlemskap i föreningen Ordfront till någon du tycker om! Fyll i formuläret nedan, så ordnar vi resten. Välj också vilka premieböcker du vill ge bort, eller låt personen välja själv när den får sitt välkomstbrev. Klicka på bokomslaget för mer information om boken. Om du själv är medlem så får du välja en värvarpremie som tack för den nya medlemmen, men det går självklart bra att ge bort ett medlemskap utan att vara medlem. Strunta då i att fylla i medlemsnummer och värvarpremie.

7.-och-allt-ska-vara-karlek-e1386244913272 Kollaps  tsar putin   den_stulna_romanen   AlvaMyrdal   Lasermannen        

  • Det går bra att låta mottagaren välja premier själv. Låt då bara bli att välja någon bok här, så skickar vi automatiskt information till mottagaren.Du kan också välja att ta premierna själv, meddela då under "Övrigt" att du önskar få en eller båda premierna skickade till dig tillsammans med värvarpremien (se nästa) istället.
  • När du ger bort ett medlemskap i föreningen Ordfront får även du som redan är medlem också välja en värvarpremie helt kostnadsfritt, ange ditt medlemsnummer här nedan så skickar vi premien till dig (medlemsnumret står på baksidan av magasinet, ovanför ditt namn).
    Du kan välja om du vill betala via vanlig pappersfaktura eller via din Internetbank. Inga extra avgifter tillkommer för något av alternativen. Ordinarie medlemsavgift är 490 kr för ett år (290 om mottagaren är under 25 år). För medlemskap utanför Sverige tillkommer ett portotillägg på 170 kronor.
    Bekräfta ditt medlemskap genom att klicka på knappen "skicka medlemsanmälan" precis här under.Vi registrerar medlemskapet så snart som möjligt, och skickar ett välkomstbrev till mottagaren. Fakturan skickas till dig per post eller via mail, beroende på vad du har valt här ovan. Böckerna skickas när vi mottagit medlemsavgiften.