Ordfront på Mänskliga Rättighetsdagarna 2014

We LOVE MRrund-4Snart är det dags! Årets upplaga av Mänskliga Rättighetsdagarna slår om bara en dryg vecka upp portarna på Folkets Hus i Umeå. Det är kulturhuvudstadsår, och temat är förstås K U L T U R !

13-15 november är årets datum för MR-dagarna, Europas största forum för Mänskliga Rättigheter, där föreningen Ordfront är en av huvudarrangörerna och juridisk värd.

Ordfront kommer att rapportera på plats från Umeå med reportage, bilder och podcast, så du som inte kan vara där har möjlighet att följa oss här på hemsidan och i sociala medier. Vissa seminarier kommer även att sändas via webben på MR-dagarnas hemsida.

Seminarier, konstutställning och utställartorg står på Ordfronts meny. Våra aktiviteter på MR-dagarna hittar du dag för dag i vår kalender:

TORSDAG   FREDAG   LÖRDAG

Under de närmsta dagarna kommer vi presentera ytterligare spännande programpunkter när vi avslöjar vem som får vårt demokratipris. Utdelningen sker på MR-dagarnas sista dag. Vem som får priset håller vi på i några dagar till, men vi kan lova att det blir spännande!