Föreningen Ordfront söker volontärer för researcharbete

Brinner du för demokrati och mänskliga rättigheter? Vill du ge röst åt människor som lever sina liv i marginalen? Vill du helt enkelt göra skillnad?

Till hösten söker Föreningen Ordfront volontärer som kan hjälpa till med diverse researcharbete gällande exempelvis säkra vägar till EU, konstitutionellt skydd för demokrati och mänskliga rättigheter samt konsekvenser av förslag om tiggeriförbud och förändringar i LSS-lagstiftningen med mera. Eller kanske har du egna idéer på vad vi behöver granska och dra fram i ljuset?

Arbetet som research-volontär utförs på ideell basis och är inte beroende av att du ska vara på plats på vårt kontor i Stockholm. Om så önskas skulle dock tjänsten kunna transformeras till en praktiktjänst. Vi kommer överens om hur många timmar i veckan arbetet omfattar, uppdraget går att kombinera både med jobb och studier. Vi använder underlaget för vårt påverkansarbete, men resultatet kan även komma att användas journalistiskt för publicering i vår tidskrift Ordfront magasin.

Som volontär har du goda kunskaper i mänskliga rättigheter, är initiativrik och noggrann, delar vår uppfattning om alla människors lika värde och rättigheter, solidaritet och demokrati samt går självklart igång lite extra på just research och enkäter.

Du kommer också att föräras med ett medlemskap i föreningen Ordfront. I medlemskapet ingår en årsprenumeration av Ordfront magasin, två premieböcker, och rabatt på Ordfronts kurser och evenemang.

Om du känner att detta är något för dig, så är du välkommen att höra av dig till oss på info@ordfront.se.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. 

Rulla till toppen