Stöd vår verksamhet

Ordfront har sedan 1960-talet varit en viktig del av samhälls- och kulturlivet i Sverige, bland annat som innovatör, möjliggörare och kritiker. Det hade aldrig varit möjligt utan våra trogna medlemmar, eldsjälar och ekonomiskt stöd från både privatpersoner och organisationer.

Vi är en ideell förening som verkar för en bred samhällsdebatt, demokrati och människors lika värde. Föreningen Ordfront jobbar för att demokratin ska utvecklas och fördjupas i alla delar av samhället. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden. Läs här för mer information. Föreningen Ordfront ger ut Ordfront magasin, är en av huvudarrangörerna för Mänskliga Rättighetsdagarna och del av nätverket Demokratiakademin. Vi anordnar också kurser och seminarier, sprider våra tankeställare och mycket mer. Föreningen är också delägare i Ordfront förlag.

Det finns flera sätt att stödja föreningen Ordfronts verksamhet. Du kan till exempel bli medlem, eller ge bort ett medlemskap i present till någon. Betalar du ditt medlemskap via autogiro kan du också välja att höja avgiften, och betala till exempel 5, 10, eller 100 kronor extra i månaden.

Du kan även bidra på andra sätt som att lägga några timmar ideellt eller gå en av våra kurser.

Du kan också ge oss ett ekonomiskt bidrag. Gåvor kan sättas in på:
Föreningen Ordfront
Bankgiro: 5627-1075
Swish: 123 160 60 78

Hör av dig om du vill stödja oss på något annat sätt, eller undrar något kring hur du kan bidra till verksamheten.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. 

Rulla till toppen