Ordfront söker medlemskommunikatör

Vår föreningsadministratör och tillika kommunikatör går mycket snart på tjänstledighet och vi söker därför en vikarie för henne.

Vi söker dig som har jobbat några år med kommunikation, antingen ideellt eller professionellt. Du är beredd att kombinera kommunikationsarbete med föreningsadministrativa uppgifter. Du kan skriva säljande texter för webben och sociala medier, kan författa pressmeddelanden, samt gärna ha erfarenhet av att arbeta med kommunikation strategiskt. Det är en fördel om du har erfarenhet från föreningsarbete med medlemskommunikation och administration men även logistik kring utåtriktade aktiviteter som medverkan vid olika mässor och konferenser eller mindre samtal och seminarier. Tjänsten kan innebära en del resor inom Sverige.

Jobbet är mångsidigt och du kommer att ha många bollar i luften samtidigt. Du är därför bra på att planera ditt arbete och klarar av att arbeta under tidspress. Du tar dig an stora och små uppgifter med samma självklarhet. Du arbetar direkt med och under GS och arbetar även nära redaktionen för vår tidskrift Ordfront Magasin. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Du kan Office – främst Word, Adobe och Excel, gärna Publisher samt WordPress. Du är noggrann och har öga för att se nyhetsvärdet i det dagliga föreningsarbetet. Du har ett trevligt sätt och är van vid, och tycker om, att ha gäst- och medlemskontakter.

Du delar föreningens ideologi om alla människors lika värde och rättigheter, demokrati och solidaritet. Journalistisk vana samt kunskap i mänskliga rättigheter och/eller demokrati är meriterande.

Lön enligt överenskommelse. Ordfront är kollektivavtalsansluten.

För frågor om tjänsten kontakta: Anna Wigenmark, Generalsekreterare på anna.wigenmark@ordfront.se

För fackliga frågor kontakta Pernilla Dure på pernilla.dure@ordfront.se eller 08-12 15 00 51.

Tjänsten är till att börja med på deltid 50 %. Men är ett vikariat som kan komma att övergå till fast anställning och med högre tjänstegrad.

Vi tar emot ansökningar löpande med syftet att anställa relativt omgående. Sista ansökningsdag är 7 januari. Tillträde senast den 11 februari. Skicka din ansökan till info@ordfront.se

Föreningen Ordfront är en ideell förening som arbetar med utbildning, information och opinionsarbete om mänskliga rättigheter och demokrati. Vi är huvudman för Mänskliga Rättighetsdagarna, Nordens största konferens i frågor om Mänskliga Rättigheter och för Demokratiakademin, ett nätverk där syftet är att omsätta demokratins teori i praktiken.

Föreningen utbildar och anordnar kurser i mänskliga rättigheter och anordnar samtal och seminarier i aktuella och brännande teman kring situationen för mänskliga rättigheter, nationellt och internationellt. Föreningen Ordfront ger ut Ordfront Magasin, en av de mest långlivade och betydelsefulla kultur- och samhällstidskrifterna i Sverige, som även är medlemstidning och har nära samarbete med Ordfront Förlag.

www.ordfront.se

www.mrdagarna.se

www.ordfrontmagasin.se

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. 

Rulla till toppen